Locatie Terneuzen

Als elke seconde telt, bel dan 112

Niet levensbedreigend? Kijk dan eerst op -moet ik naar de dokter-

Bel indien nodig naar de huisartsenpost: 
0115 - 643 000

Bereikbaarheid


Patiënten van huisartsen in Midden- en Oost-Zeeuws-Vlaanderen of toeristen/passanten die verblijven in deze regio worden voor spoedeisende medische vragen geholpen door de huisartsenpost in Terneuzen. Deze is gevestigd aan de achterkant van ziekenhuis De Honte in Terneuzen. 

De plaatsen vallend onder Midden- en Oost-Zeeuws-Vlaanderen zijn: 
Axel, Clinge, Graauw, Heikant, Hengstdijk, Hoek, Hulst, Kapellebrug, Kloosterzande, Koewacht, Kuitaart, Lamswaarde, Nieuw-Namen, Ossenisse, Overslag, Philippine, Sas van Gent, Sluiskil, Spui, Sint Jansteen, Terhole, Terneuzen, Vogelwaarde, Walsoorden, Westdorpe, Zaamslag en Zuiddorpe.

Route

Huisartsenpost locatie TerneuzenOpeningstijden

Nucleus Huisartsenposten verzorgt de spoedeisende medische huisartsenzorg tijdens de: avond, nacht, weekenden en feestdagen voor de inwoners en passanten van Zeeuws-Vlaanderen.

Huisartsenpost locatie Terneuzen is geopend:
  • door de week  van 17:00 tot 08:00 uur 
  • in het weekend en op erkende feestdagen 24/24u.
  • Vanaf 1 oktober vinden alle nachtelijke consulten (tussen 00:00 en 08:00 uur) plaats op de huisartsenpost in Terneuzen.
  • Gedurende de gehele nacht kan de dokter een visite afleggen, wanneer dat nodig is, ongeacht waar u in Zeeuws-Vlaanderen woont.


Door de week, tijdens kantooruren belt u naar de eigen huisarts, óf de plaatselijke huisarts waar u op dat moment verblijft. Klik op de onderstaande button om de contactgegevens van een huisarts op te zoeken.


Huisarts overdag

Telefoonnummer
Bel met: 0115 - 643 000

De huisartsenposten zijn bedoeld voor spoedeisende medische zorg, die niet kan wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw eigen huisarts.