Tandarts met weekenddienst

Met spoed een tandarts nodig in avond, nacht of weekend?

Voor spoedeisende tandklachten die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag kunt u in Zeeuws-Vlaanderen telefonisch contact opnemen met de dienstdoende tandarts van de spoedgevallendienst.
De huisartsenpost verzorgt geen tandheelkundige zorg.

Buiten kantooruren (avond, nacht of weekend) acute tandpijn of tandheelkundige spoedgevallen?


  • er is een spoedgevallendienst waarbij de meeste tandartsen in Zeeuws-Vlaanderen zijn aangesloten. Deze dienst regelt onderling de tandheelkundige hulp buiten normale praktijkuren. In geval van nood is de spoedgevallendienst ’s avonds, ’s nachts, in de weekenden en op erkende feestdagen telefonisch bereikbaar. 

  • bel het telefoonnummer of raadpleeg de website van uw eigen tandarts (óf de plaatselijke tandarts waar u op dat moment verblijft) en via het antwoordapparaat van de tandarts wordt u verwezen naar de dienstdoende tandarts. Houd daarom pen en papier bij de hand om de gegevens van de dienstdoende tandarts te noteren. 

  • Heeft u geen telefoonnummer van een tandarts in de regio?
    Raadpleeg deze via de onderstaande button en klik op de (dichtstbijzijnde) plaats waar u woont/bent en via het antwoordapparaat van de tandarts in de regio wordt u verwezen naar de dienstdoende tandarts. 

Tandarts.net